Poročne obleke, poročni nakit in dodatki, poročni čevlji - MOD'ART, salon poročne in svečane mode
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 
Moške svečane obleke in modni dodatki
Za ženine in vse moške, ki iščete modno obleko, bodisi za kakršnekoli slovesnosti ali za poslovne potrebe, zagotavljamo izbrano ponudbo oblek in dodatkov priznanih proizvajalcev. Mnoge obleke se stilno in barvno kar najbolj skladajo s kolekcijami ženskih poročnih oblek. K oblekam lahko izberete telovnike in vse vrste kravat, ki jih izdelujemo tudi po merah in v materialih, ki ženina in nevesto povežejo v skladno celoto.

Naša ponudba moške poročne in svečane mode obsega:

- vrhunske moške obleke več priznanih proizvajalcev (konfekcijske velikosti od 44 do 62, tudi podaljšani ali skrajšani kroji),
- telovnike, svečane kravate, plastrone, metuljčke, naramnice,
- svečane srajce, manšetne gumbe in druge dodatke,
- kakovostne usnjene čevlje in pasove,
- modno in udobno spodnje perilo ter elegantne nogavice.
Nova spletna stran: www.poroka.com
Svečane srajce
V ponudbi imamo več kot 20 različnih modelov svečanih srajc. Večina modelov ima na sprednji strani skrite gumbe ter na rokavih gumbnice za manšetne gumbe. Manšete so lahko enojne ali dvojne, različnih širin in oblik.

Kroji so vseh vrst, od komfortnih in nekoliko ožjih (t.i. "slim-fit"), do ozkih in povsem teliranih "superslim-fit" modelov. Pestra je tudi izbira oblik ovratnikov, ki omogoča izbiro srajce za vse vrste kravat, svečanih kravat, plastronov in tudi metuljčkov.

Barve srajc: različni odtenki krem barv (idealni za kombiniranje tudi k poročnim oblekam) in bela.

Manšetni gumbi

Spodnje perilo, nogavice
Spodnje perilo je v atraktivnih, telesu se prilegajočih krojih v velikostih od S do XXXL. Za ženine in za spomin na poroko tudi z napisom 'Just married' na sprednjem delu majice. Izdelani so iz udobne tkanine, mešanice bombaža in spandexa. Barve: bela, svetla krem in črna.

Nogavice so na voljo v velikostih od 39 do 46 in v več kot desetih barvah, med drugim črna, rjava, siva, modra in peščena. Izdelane so iz visokokakovostnega bombaža, pakirane po 2 para v lični embalaži, primerni tudi za darilo.  moške obleke