Poročne obleke, poročni nakit in dodatki, poročni čevlji - MOD'ART, salon poročne in svečane mode
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 
Dober modni nasvet ob pravem času
Če kdaj, se je prav pri izbiri poročnega videza koristno obrniti na strokovno usposobljeno osebo, ki ji moreta tako nevesta kot ženin v celoti zaupati.

Dokaz več, da je v Mod'Art-u 'doma' tudi strokovnost, povezana z modnim oblikovanjem in svetovanjem, so tudi članki Martine Čižman, magistrice umetnosti in vodje salona. Nekaj teh člankov, ki so bili večinoma objavljeni v različnih izdajah slovenskih poročnih revij, vam je v celoti na voljo tudi na naši spletni strani.
Kaj mora vedeti vsaka nevesta?
Morda vas od enega najpomembnejših dni, če ne celo najpomembnejšega v vašem življenju, loči le nekaj mesecev. Ste med tistimi, ki o poročni obleki sanjate že od najzgodnejših let? (cel članek »)
Pot do poročne obleke vaših sanj
Pri načrtovanju poroke je izbira poročne obleke gotovo eno najzahtevnejših opravil. Nemalokrat srečamo pretirano vznemirjene neveste, ki obiskujejo poročne salone in skupaj s številnimi 'svetovalci' pomerjajo nešteto poročnih oblek. Temu bi se lahko mirno izognili, če bi... (cel članek »)
Poezija skladnih detajlov
Kaj nevesti pomaga, da zažari v vsej svoji lepoti? Seveda, to so izbrani poročni dodatki! Dopolnijo celosten izgled, nevesto navdajo s samozavestjo, z njimi je mogoče prefinjeno izraziti njeno osebno noto in stil. (cel članek »)
Naj bo prav vse popolno
Tri pomembne stvari, ki jih pri nakupu poročnega nakita ne smete prezreti. (cel članek »)
Za hladne poročne dni
Zamislite si naslednji (zimski) poročni prizor: vožnja s sanmi proti cerkvi, priči v toplih volnenih oblačilih in družice v razkošnem žametu. Očarljivo? Prav gotovo! A kaj naj modna nevesta stori, da na svoj poročni dan ne bo zmrzovala? (cel članek »)
Povabljeni na poroko? Treba bo najti primerno obleko!
Kako se obleči je gotovo ena prvih misli, ki vas prešine ob povabilu na poroko. Poroka je izjemen dogodek, na katerega sta nevesta in ženin dolgo čakala. Zato naj bo naš izgled odraz veselja ob praznovanju in izraz spoštovanja do mladoporočencev. (cel članek »)
Matere mladoporočencev pred stilskim izzivom
Za matere je poroka hčere ali sina običajno ena največjih in najpomembnejših svečanosti in praznovanj. Prav je, da se dogodku in njegovi pomembnosti primerno tudi oblečete. Večkrat se zgodi, da so matere s pripravo poroke ali spremljanjem priprav tako zaposlene, da skrb za njihov izgled ostane na zadnjem mestu. (cel članek »)