Poročne obleke, poročni nakit in dodatki, poročni čevlji - MOD'ART, salon poročne in svečane mode
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 
Kako do razstavno-prodajnega salona?
Po avtocesti (izvoz Domžale): Sledite oznakam proti Domžalam (600 m). Čez most preko Kamniške Bistrice, mimo nogometnega stadiona in Mercator centra Domžale (na desni). Ko stojite v semaforiziranem križišču, pred seboj že vidite razstavno-prodajni salon.

Iz smeri Ljubljana Šentjakob: Po glavni cesti mimo Dragomlja, do prvega semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno (v smeri proti avtocesti). V naslednjem semaforiziranem križišču (čez 300 m) zavijete levo in na vaši levi strani (v križišču) se nahaja razstavno-prodajni salon.

Iz smeri Trzin: Pri bencinskem servisu (Petrol) zavijete proti centru Domžal in v prvem semaforiziranem križišču (1,2 km) peljete naravnost (v smeri avtoceste). Čez 300 m v semaforiziranem križišču zavijete levo - Mod'Art - na levi strani ceste (v križišču).

Iz smeri Kamnik: skozi center Domžal, mimo blagovnice Vele (Tuš). V križišču zavijete levo (v smeri avtoceste) in peljete še 300 metrov do naslednjega križišča, kjer zavijete levo. Razstavno-prodajni salon se nahaja (v križišču) na levi strani ceste.

Dobrodošli!

Parkiranje je mogoče v neposredni bližini objekta.

Še droben nasvet! Ker želimo, da je tudi za vas izbira poročne obleke kar se da prijetno in čim manj stresno opravilo, vam priporočamo, da se za termin obiska dogovorite vnaprej. Tako se vam bomo mogli v času, ki si ga boste izbrali, resnično v celoti posvetiti. Svetujemo izbiro dopoldanskih ali zgodnejših popoldanskih terminov.

Pokličite nas (01 724 45 88 ali 031 368 468 - razstavno-prodajni salon), z veseljem vas pričakujemo!Prikaži večji zemljevid 

Delovni čas:

pon - pet: 10.00 - 18.00
sob: 9.00 - 12.00Priporočamo: dogovorite se za osebni termin obiska.

Pokličite: 01 724 45 88 ali
031 368 468!