Poročne obleke, poročni nakit in dodatki, poročni čevlji - MOD'ART, salon poročne in svečane mode
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 
Vaša vprašanja, naši odgovori

V: Koliko časa pred poroko je potrebno rezervirati obleko?
O: Odvisno od termina poroke in tega, ali se odločate za nakup, ali izposojo. Za poroke v 'visoki poročni sezoni' (npr. maj, junij, september) je priporočljivo obiskati salon vsaj 5-6 mesecev prej, sicer pa 3-4 mesece pred načrtovanim datumom poroke.

V: Je mogoča izposoja ali nakup poročne obleke tudi nekaj dni pred poroko?
O: Seveda, iz naše široke ponube oblek vam lahko vedno ponudimo kaj primernega. Je pa izbira seveda večja, če pridete dovolj zgodaj.

V: Se je treba za ogled oblek in pomerjanja naročiti?
O: Načeloma ne, vam pa rezervacijo vašega termina toplo priporočamo, saj imate v tem primeru prednost pri pomerjanju. Telefona za naročanje sta 01 724 45 88 in 031 368 468 (razstavno-prodajni salon).

V: Se lahko pri vas oblečem od glave do pete?
O: Res je. Poleg poročne obleke lahko pri nas dobite tudi poročne čevlje, vse vrste nakita in modnih dodatkov (torbice, tančice, rokavice...), spodnje perilo, steznike in dodatke za oblikovanje postave, samostoječe nogavice, podvezice, skratka vse, kar potrebujete za moden in popoln poročni videz.

V: Ali imate poročne čevlje na zalogi v vseh velikostih?
O: Za najaktualnejše modele poročnih čevljev skrbimo, da so stalno na zalogi v vseh velikostih od 36 do 41, tako da imate zanje možnost takojšnjega pomerjanja in nakupa. Poleg običajnih velikosti čevljev je nekatere modele mogoče dobaviti po naročilu tudi v velikostih 35, 42 in 43. Ekskluzivnejše modele si lahko ogledate v salonu, kjer so na voljo vzorci. Dobavni rok modelov po naročilu je praviloma krajši od 30 dni.

V: Zanima me, ali pri vas moške poročne obleke prodajate ali izposojate?
O: Na voljo imamo bogato ponudbo moških svečanih in poročnih obleke več priznanih proizvajalcev. Vse obleke so na voljo za nakup, izposoja je mogoča le za smokinge.

V: Na vaši spletni strani sem zasledila, da se da pri vas dobiti tudi srajce in kravate za moške.
O: Poleg oblek so vam na voljo tudi svečane srajce (od ‘normal fit’ do ‘super slim fit’ krojev), telovniki, svečane kravate in plastroni, okrasni robčki, manšetni gumbi, usnjeni čevlji in pasovi ter drugi dodatki. Za kravate in telovnike je možna izdelava po naročilu povsem po vaših željah in zamislih.


Imate za nas še kakšno vprašanje?

Sporočite ga (info@mod-art.si), z veseljem vam bomo nanj odgovorili.

 

Delovni čas:

pon - pet: 10.00 - 18.00
sob: 9.00 - 12.00Priporočamo: dogovorite se za osebni termin obiska.

Pokličite: 01 724 45 88 ali
031 368 468!